КАКВО
НОВО?
chesto-dopuskani-greshki-v-online-maketinga
5 най-често допускани грешки в онлайн рекламата

Позиционирането в Google, създаването на уеб сайтове и провеждането на онлайн реклама са ключова част от успеха на един бизнес. Въпреки това, много собственици на бизнеси допускат някои от най-често срещаните грешки в онлайн рекламата, които неблагоприятно влияят върху техните резултати. Чрез избягване на тези грешки и използване на стратегичен и целенасочен подход, собствениците на бизнеси могат да подобрят успеха на своята онлайн рекламна стратегия и да постигнат по-добри резултати.

page-speed-optimization
Значението на оптимизирането на скоростта на зареждане на сайтове за собственици на бизнеси

В дигиталния свят, в който живеем, времето е пари—и това никога не е било по-вярно относно скоростта на зареждане на вашия онлайн магазин. Но колко често се замисляте над темата за скоростта на вашия сайт? Вероятно не толкова често, колкото би трябвало.

WooCommerce HPOS update
WooCommerce представя HPOS през 2023

През втората половина на 2023 г., WooCommerce планира да представи актуализация, която ще ускори работата на вашия онлайн магазин. Основното нововъведение, наречено Високопроизводително съхранение на поръчки или преведено на английски High-Performance Order Storage (HPOS), ще позволи на клиентите ви да се насладят на по-бърз и по-ефективен процес на поръчка, а на вас – на по-бързо обработване на поръчките.

poddrazhka na WordPress saĭt
10 причини защо е важно вашия WordPress уебсайт да се поддържа от агенция

В дигиталния свят уебсайтовете са съществена част от бизнес идентичността, като изискват професионална поддръжка за оптимална работа и сигурност. Обръщането към агенция за поддръжка на WordPress гарантира актуализации, защита от заплахи и стабилност, като в същото време позволява на организациите да се фокусират върху своята основна дейност.

blog
Защо големите бизнеси инвестират в поддържане на блог секция?

Защо големите бизнеси инвестират в професионално поддържане на блог секция? Вероятно неведнъж сте чували от различни специалисти колко са важни създаването на блог, качването на ново съдържание в сайта, регулярното…