Нашата
История

Дълго време мечтаехме за екип, който да умее да комбинира технически умения с креативност и смели концепции с добри резултати. Открихме, че най-доброто решение е да го създадем.

ЗНАНИЯ
Всеки член на нашия екип е сертифициран експерт в своята област. Познаваме основите и знаем как да ги надграждаме в правилна посока.
УМЕНИЯ
Извървявали сме пътя от теорията до практиката стотици пъти. За да можем днес да вземаме най-добрите решения, базирани на опит и резултати.
ДИНАМИКА
Не обичаме личния и професионален застой. Всеки ден се учим, допускаме, експериментираме и доказваме, за да бъдем по-добри от вчера.
ВЯРВАМЕ В НУЖДАТА ОТ ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД
Един от двигателите на нашето съществуване е да концептуализираме стратегии, отговарящи на спецификата на всеки отделен бизнес. Не работим с готови шаблони и не използваме заучени решения.
Ето защо, в дигитална агенция Web Titan първоначалният анализ е задълбочен процес с особено значение. По време на него, ние вземаме под внимание нишата, историята, концепцията, аудиторията, добавената стойност и бизнес модела на твоето начинание. Когато нещо липсва, ние го създаваме. Когато нещо не работи, ние го променяме.
Именно така успяваме да постигнем смисъл – за себе си, за теб, за потребителите на твоята услуга, и за цялата бизнес екосистема.
СЪЗДАВАМЕ ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ

Стремим се да помагаме на нашите клиенти да постигнат целите си. Вярваме в трайни партньорства, прозрачност, открита и честна комуникация. Нашите клиенти могат да очакват ангажиран екип, отдаден на успеха си с креативен ум и гъвкав подход, за да са винаги една крачка пред постоянно променящия се свят на дигиталния маркетинг. 

Работили сме с различни компании, помагайки им с:

РАБОТИМ ЧЕСТНО И ПРОЗРАЧНО

Нашите ценности са в основата на нашата фирмена култура и определят какво правим, как го правим и какво е отношението ни към нашите клиенти. В това няма магическа формула, но спазвайки ценностите си, ние изграждаме доверие с клиентите ни.

Няма да Ви продадем нещо, което не Ви трябва.Постоянно се стремим да дадем стойност на бизнеса, с който работим и вярваме, че ако не сме едни от най-добрите в това, което правим, не си струва да го правим изобщо.

КАКВИ СА НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

През годините на нашето съществуване сме постигали отлични резултати с бизнеси и организации, различни по размер, устройство, специфика, цел и начин на монетизация. В това число влизат:

СТАРТЪПИ
Можем да поставим възможно най-доброто начало: с интелигентна стратегия и добро дигитално присъствие.
МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС
Борим се да превръщаме хобито и страстта в малък бизнес, а малкият – в среден и постоянно растящ такъв.
ГОЛЕМИ КОМПАНИИ
Знаем как да унифицираме всички дигитални канали на големия бизнес, така че да се допълват и подсилват.
ОРГАНИЗАЦИИ
Пресъздаваме идеите, целите и мисиите ти в подходящи форми, така че да открият своите последователи.
МЕДИИ
Създаваме платформи и комуникационни канали, чрез които да сте в постоянен досег със своите аудитории.
ИНСТИТУЦИИ
Съчетаваме имидж с функция, за да помогнем на институциите да изпълняват своята роля по най-добрия начин.
КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ПОСТИГАМЕ?

Подобряваме видимостта на бизнеса Ви в Интернет, като използваме съответстващите на характера му канали – социални мрежи, онлайн търсачки, медии, собствен уеб сайт или онлайн магазин.

Генерираме характерно бранд присъствие, което отговаря на търсенията на Вашите потребители и става разпознаваемо – със стратегия за съдържанието, брандиран дизайн и силно послание.

Подобряваме възвръщаемостта на бюджета Ви за маркетинг и реклама многократно – с текуща оптимизация, динамична работа и постоянни подобрения на малките детайли, създаващи съвършенството.