Кои сме ние и какво правим за Вас?

Уеб Титани ЕООД е Агенция за дигитален маркетинг и уеб програмиране.

Дейността на фирмата ни е свързана със специализирани услуги, които са важни за всеки бизнес,                                                                                                    който иска да развива своя бранд.

Нашата задача е да градим Вашия положителен имидж и да увеличаваме продажбите Ви, осигурявайки измерими резултати.

Търсите професионалисти с отношение към работата?

Екипът ни от специалисти гарантира поддържането на високо качество на работа и персонално отношение към всеки клиент.

Нашата основна цел е да Ви предложим ефективни и стойностни услуги. В това начинание ни помагат опитът и уменията, които сме придобили в различни сфери на бизнеса и продажбите, а всеки нов проект е стимул за постигане на още по-добри резултати.

Предизвикателствата са важни за екипа ни. Те ни захранват с енергия и ни мотивират да се стремим към непрекъснато развитие, което води до ежедневно усъвършенстване на нашите умения, а оттам и до подобряване на Вашите резултати.

Находчивостта и лоялността са наши отличителни черти, затова в подхода си на работа залагаме на индивидуално отношение, което е изцяло в полза на Вашия бизнес.

Защо да изберете точно нас?

Напълно осъзнаваме факта, че голяма част от бизнесът не е напълно наясно с възможностите, които онлайн средата предлага. Именно тук е нашата ключова роля – да дадем насоки, съвети и идеи за това как онлайн присъствието на Вашия бранд да се подобри, след което да реализираме изготвената стратегия за Вашето правилно представяне и позициониране.

Екипът ни ще постигне целите на бизнеса Ви чрез креативност, постоянство и професионализъм при боравенето с маркетинговите канали и инструменти.

Всеки от нас е експерт в своята област и ние комуникираме по лесен за възприемане начин, защото държим на яснота и прозрачност във всичко, което правим. Доверието Ви в нас е предпоставка за постигане на поставените цели, давайки акцент върху възвръщаемостта на направените инвестиции.

Какво ще постигнем за Вас?

Всеки наш проект стартира със задълбочена проучвателна фаза, насочена към определяне на конкретните цели и оценка на целевите Ви пазари.

След като се запознаем с Вашия бизнес и конкретизираме неговите нужди, привеждаме идеите и добрите практики в индивидуално изградена маркетингова стратегия.

Нашите специалисти по онлайн реклама, дигитален маркетинг, уеб разработки, графичен и уеб дизайн предлагат работещи решения за всяка сфера, изграждайки онлайн концепция, което изцяло ще характеризира бранда Ви и ще реализира целите, които искате да постигнете.

Резултатите от нашата работа отразяват Вашия бизнес в положителна светлина, като същевременно допринасят за поддържането на неговия растеж и увеличаване на продажбите Ви.

По пътя към успеха

Наша основна положителна черта е, че обичаме това, което правим и за нас работата е удоволствие!

Благодарим на всичките наши клиенти, за това, че вярват в нас, защото заедно наистина постигаме много повече!

Тези от Вас, които имат желание да работят с нас, могат да се свържат с нашия екип, за да им помогнем в успешното развитие и на техния бизнес.

Очакваме Ви!

Запознайте се с нашия екип.

Пламен Петков
Пламен ПетковSales manager
Стиляна Петкова
Стиляна ПетковаProject manager & Social media expert
Георги Богданов
Георги БогдановSEO consultant & Analytics Specialist
Добрин Господинов
Добрин ГосподиновWeb Developer
Елена Тодорова
Елена ТодороваCopywriting
Мария Манярова
Мария МаняроваGraphic Designer