Кои сме ние?

Уеб Титани ЕООД е Агенция за дигитален маркетинг и уеб програмиране.

Екипът ни от специалисти гарантира поддържането на високо качество на работа и персонално отношение към всеки клиент. Нашата основна цел е да Ви предложим ефективни и стойностни услуги. В това начинание ни помагат опитът и уменията, които сме придобили в различни сфери на бизнеса и продажбите, а всеки нов проект е стимул за постигане на още по-добри резултати. Предизвикателствата са важни за екипа ни. Те ни захранват с енергия и ни мотивират да се стремим към непрекъснато развитие, което води до ежедневно усъвършенстване на нашите умения, а оттам и до подобряване на Вашите резултати. Находчивостта и лоялността са наши отличителни черти, затова в подхода си на работа залагаме на индивидуално отношение, което е изцяло в полза на Вашия бизнес.

Защо да изберете точно нас?

Нашата основна мисия е да Ви помогнем да развиете бизнеса си и да увеличим приходите Ви. За тази цел ние подобряваме класирането Ви в търсачките, използвайки най-съвременните техники за дигитален маркетинг. Ние създаваме креативно съдържание, използваме най-ефективните маркетингови канали, изграждаме и управляваме профилите Ви в социалните медии, подобряваме Вашата SEO оптимизация, профилираме Вашата целева аудитория, даваме Ви подробен анализ на конкурентите и събираме ценни данни за Вас, които информират Вашия бизнес за бъдещи решения. При работа с нас Вие получавате резултати, които не само ще Ви помогнат да се наложите в онлайн пространството, но и ще надминат Вашите собствени очаквания, конкуренция и пазар.

Какво ще постигнем за Вас?

Нашите специалисти по онлайн реклама, дигитален маркетинг, уеб разработки, графичен и уеб дизайн предлагат работещи решения за всяка сфера, изграждайки онлайн концепция, което изцяло ще характеризира бранда Ви и ще реализира целите, които искате да постигнете. Стремим се да помагаме на нашите клиенти да постигнат целите си. Вярваме в трайни партньорства, прозрачност, открита и честна комуникация. Нашите клиенти могат да очакват ангажиран екип, отдаден на успеха си с креативен ум и гъвкав подход, за да са винаги една крачка пред постоянно променящия се свят на дигиталния маркетинг. Нашите водещи принципи са честността и прагматизмът.
Работили сме с различни компании, помагайки им с разработката на уеб сайт, тяхната реклама и ежедневно управление на каналите им за социални медии.

По пътя към успеха

Наша основна положителна черта е, че обичаме това, което правим и за нас работата е удоволствие!

Благодарим на всичките наши клиенти, за това, че вярват в нас, защото заедно наистина постигаме много повече!

Тези от Вас, които имат желание да работят с нас, могат да се свържат с нашия екип, за да им помогнем в успешното развитие и на техния бизнес.

Очакваме Ви!

Запознайте се с нашия екип.

Пламен Петков

Пламен Петков

Sales Manager

Стиляна Петкова

Стиляна Петкова

Digital Marketing Expert

Георги Богданов

Георги Богданов

Web Developer

Ангелина Дункова

Digital Marketing Expert

Добрин Господинов

Full Stack Developer

Мария Манярова

Мария Манярова

Graphic Design