Loading...
За нас2018-09-05T13:20:02+00:00

Ние ще бъдем с вас на всяка крачка от пътя в търсенето на устойчиви решения!

Кои сме ние? Ние сме агенция за дигитален маркетинг и уеб програмираме.

Създадохме Уеб Титан с разбиране към бизнеса и маркетинговата онлайн среда.

Какво ни обедини и ни подтикна да създадем екипа, който сме днес?

Ние обичаме предизвикателствата! Предприемчиви сме и имаме опит в бизнеса, маркетинга и продажбите.  

Нашата цел е да ви дадем най- доброто във времето, в което работите с нас! Ние искаме вие да печелите, и да бъдете сред най- добрите!

Ние сме лоялни към нашите клиенти. Предлагайки първокласен набор от услуги, ние се стремим да подпомогнем съществуващите или нови онлайн бизнеси. Целим да ви дадем множество съвети, насоки и правилно разбиране за пазара.

Ние ви предлагаме работеща система, която сме проверили и тествали благодарение на опита и експертните ни познания.

Мотивирани сме и желаем да постигнем вътрешно удовлетворение, постигайки най- добрите резултати, които да гарантират успех за Вас- Нашите клиенти!

Ние обичаме да експериментираме, енергични сме, позитивни и с отношение към всеки един от вас. Работейки в дигиталния свят на маркетинга, ние знаем, че в сърцето на нашата работа стои отношението човек с човек, което означава работа в тясно сътрудничество с клиента, целящо постигането на изисканите цели и перспективно развитие на вашия онлайн бизнес.

Процесът на работа

Основното звено, необходимо за постигането на резултати е Вашето доверие в нас! Ние комуникираме по лесен за възприемане начин, създавайки яснота и прозрачност във всичко, което правим, като по този начин постигаме целите и възвръщаемостта на инвестициите.

Ние се ангажираме да информираме нашите клиенти, за да разберат какво точно правим за тях, как го правим и какво целим да постигнем.

Правилните инструменти. Правилните решения.

Нашата стратегия е да разберем как работи Вашия бизнес, да съгласуваме стратегията за оптимизиране на продажбите и да предложим  повече възможности за вашите клиенти.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Анализ и стратегия

Анализ и стратегия е процес, който дава началото на всеки един проект.

Ние се запознаваме с вижданията, целите, капацитета, структурата и процесите на фирмата, спрямо съответния пазар, на който работи. 

Съдържание и Дизайн

Всеки проект се нуждае от качествен копирайтинг и дизайн.

Ние творим и реализираме правилното съдържание, което да е насочено към вашите клиенти, така, че то наистина да достигне до тях и да носи своите ползи и реализации.

Оптимизация

Оптимизацията за търсачки (SEO) е незаменима за ефективността на вашия сайт.

Позиционирането ви  в търсачката ще допринесе за допълнителен трафик, както и достигането на по- голяма целева аудитория.

Запознайте се с нашия екип.

Пламен Петков
Пламен ПетковSales manager
Стиляна Петкова
Стиляна ПетковаProject manager & Social media expert
Георги Богданов
Георги БогдановSEO consultant & Analytics Specialist
Добрин Господинов
Добрин ГосподиновWeb Developer

Къде да ни намерите.