Анализът на онлайн състоянието на Вашия уебсайт и аудитория е важен източник на информация за всяка компания, която иска да изгради стабилна основа на своето присъствие, като генерира повече печалби и затвърди своите позиции за по-дълъг период от време. Този процес включва измерване, събиране, анализиране и отчитане на огромни количества данни. Ние можем да предоставим анализи, въз основа на които да оптимизирате по най-добрия начин Вашия сайт, за да увеличите посетителите и продажбите.

Направи запитване

Онлайн маркетингът е съвкупност от множество канали, които могат да бъдат използвани, за да се идентифицира марка, продукт или услуга на компанията. Част от инструментиет за популяризиране и утвърждаване на марката са социалните мрежи, e-mail маркетинга, Google Ads и оптимизацията. Това са едни от най-важните и разпространени възможности за маркетиране в интернет, чрез които ефективно да достигнете до целевата аудитория и потенциалните си клиенти.

Направи запитване

Чрез графичните елементи създаваме визуална концепция, която да вдъхновява, информира и отличава марката сред останалите. Ролята на дизайна в онлайн маркетинга е ключова, тъй като той е симбиоза между творчество, иновативност и психология. Дизайнът е мостът, който свързва Вашите потребители с продуктите и услугите Ви. В дизайна включваме следните услуги: уеб дизайн, графичен дизайн, създаване на криейтив за социални мрежи, създаване на видео съдържание.

Направи запитване

От не толкова сложни фирмени уебсайтове до комплексни онлайн магазини, уеб приложения и модули, нашите уеб разработчици и дизайнери предоставят набор от възможности, които са насочени към предлагането на индивидуални предложения за нуждите на Вашия бизнес. Ние сме в крак с развитието на уеб технологиите и непрекъснато подобряваме услугите си, за да отговорим на нарастващото търсене на работещи, бързи, сигурни и интерактивни уебсайтове.

Направи запитване

Копирайтинг дейността е цялостен процес – от планиране до концептуализиране на реклами и маркетингови кампании. Тази услуга включва богатство от възможности като писани на статии за блог, планиране и реализиране на маркетингови кампании, e-mail кампании, продуктови описания, постове за социални мрежи, както и съдържание за уеб сайтове.

Направи запитване

Правилните инструменти за правилните решения.

ПОРТФОЛИО