Анализът на онлайн състоянието на вашия уебсайт и аудитория, е важен източник на информация за всяка компания, която иска да изгради стабилна основа на онлайн присъствието си, като генерира повече печалби и затвърди своите позиции за по-дълъг период от време. Този процес включва измерване, събиране, анализиране и отчитане на огромни количества данни. Ние можем да предоставим анализи, въз основа на които да оптимизирате по най-добрия начин вашия сайт, за да увеличите посетителите и продажбите.

Направи запитване

Онлайн маркетингът е съвкупност от множество канали, които могат да бъдат използвани, за да се идентифицира марка, продукт или услуга на една компания. Част от тези канали за популяризиране и утвърждаване на една марка са социални мрежи, e-mail маркетинг, Google Ads и Оптимизация. Това са едни от най- разпространените възможности за маркетиране в интернет, чрез които да достигнете до потенциалните си клиенти, където те прекарват време в четене, търсене, пазаруване или социализиране онлайн.

Направи запитване

Чрез графичните елементи създаваме визуална концепция, която да вдъхновява, информира и отличава марката сред останалите. Ролята на дизайна в онлайн маркетинга е ключова, тъй като той е симбиоза между творчество, иновативност и психология. Дизайна е моста, който свързва Вашите потребители с продуктите и услугите ви. Под дизайн разбираме следните услуги: уеб дизайн, графичен дизайн, създаване на криейтив за социални мрежи, създаване на видео съдържание.

Направи запитване

От не толкова сложни фирмени уебсайтове до комплексни онлайн магазини, уеб приложения и модули, нашите уеб разработчици и дизайнери предоставят набор от възможности, които са насочени към предлагането на индивидуални предложения за нуждите на вашия бизнес. Ние сме в крак с развитието на уеб технологиите и непрекъснато подобряваме услугите си, за да отговорим на нарастващото търсене на работещи, бързи, сигурни и интерактивни уебсайтове.

Направи запитване

Копирайтинг дейността е цялостен процес-от планиране до концептуализиране на реклами и маркетингови кампании. Тази услуга включва богатство от възможности като писани на статии за блог, планиране и реализиране на маркетингови кампании, e-mail кампании, продуктови описания, постове за социални мрежи, както и съдържание за уеб сайтове.

Направи запитване

Правилните инструменти за правилните решения.

ПОРТФОЛИО