Модула на TBI Bank за покупки на изплащане

Модулът за покупки на изплащане се доказва като една от най-смислените инвестиции в редица сайтове и платформи за електронна търговия. Той работи на принципа BNPL (buy now, pay later) и предлага на вашите клиенти правото за пазаруване с помощта на стоков кредит. 

В магазина на Web Titan можете да откриете модул за търговия на изплащане чрез кредитиране от TBI Bank. Интегрирайки тази допълнителна функционалност, всеки онлайн магазин може да се възползва от множество ползи за дигиталното си развитие. По-долу разказваме за най-важните предимства на модулът за покупки на изплащане на TBI Bank

Работа с надеждни партньори

TBI е доказан лидер в бизнес и потребителското кредитиране – компанията финансира всеки пети предприемач у нас. Доверието, което толкова много хора гласуват на Ти Би Ай, говори само по себе си: именно изрядните условия и коректността, които бранда предлага, привличат толкова много млади и опитни търговци.

Съвместната експертиза и компетенциите на TBI и Web Titan гарантират функционалност, прозрачност и сигурност на търговците, с които работят. Защото дългоочакваните успехи се градят именно върху лоялността и доверието между партньорите.

Без ограничения на платформите

Модулът е съвместим с повечето от платформите, на които са изградени съвременните онлайн магазини. Съвместимостта спомага за по-бързата и лесна адаптация на софтуера към дизайна, модела, алгоритъма и специфичните настройки на даден търговски сайт.

Ако вашият магазин е изграден върху платформа извън списъка за пълна съвместимост, единственото, което е нужно да направите, е да се свържете с нас, за да бъде изяснен процесът на работа и адаптация към магазина.

По-широка достъпност на високо оценените продукти

Когато цената на даден артикул не резонира с възможностите на потенциалните клиенти, шансът те да се откажат от поръчката надвишава 75%. Проблемът на повечето купувачи е именно, че не разполагат с цялата сума в брой.

Незавършените поръчки намаляват с повече от 50%, когато е налична опция за покупка на изплащане. Такава опция прави предложените продукти в пъти по-достъпни, тъй като голяма част от клиентите (вече) могат да си позволят поръчката.

При вземане на решение за покупка на изплащане, потребителите могат да се възползват от множество предимства, като например:

  • Бърз отговор на запитването за стоков кредит;
  • Липса на комисионни и допълнителни такси;
  • Кандидатстване само с лична карта;
  • Помощ с подписването на договорите;
  • Дълъг период на изплащане (от 3 месеца до 2 години);
  • Различни опции за разплащане и др.

Или иначе казано: покупката на изплащане прави трудните решения лесни, а невъзможните продажби – възможни. 

Увеличаване на приходите от продажби

Повиши ли се достъпността, нараства и интересът. А щом интересът е на необходимото ниво, продажбите неизменно започват да растат. 

Нашата статистика показва, че търговията и стокообмена на компаниите, партниращи си с TBI, нарастват с близо 25% през първата година след добавянето на модула.

За по-подробна информация, можете да посетите сайта на Ти Би Ай, където ще откриете повече детайли относно подписването на договор за съвместно партньорство – бързо, лесно и изцяло онлайн.

Семпъл и лесен за използване дизайн

В готовия си интегриран вид, бутонът за покупка на изплащане в онлайн магазина ви ще изглежда семпъл, стегнат и вузуално привлекателен. Той е съвместим с различни видове дизайнерска естетика, като не нарушава цялостния вид на сайта, а добавя към него изчистено представена функционалност за лесно и гъвкаво пазаруване. 

Защото клиентското изживяване започва с красивия и интуитивен сайт, и завършва с лесното и персонализирано пазаруване – според нуждите, потребностите и бюджета на всеки потребител. 

Може да прегледате визуално, как би изглеждал бутона: https://mybio.website 

Остави коментар