Настройка на Google Data Studio отчет
nastroyka na Google Data Studio otchet

Всеки онлайн търговец, който се грижи за интелигентно планиране на своите бизнес инициативи, има нужда да следи данните, трафика и активността на своя уеб сайт. Във времето, Google Data Studio се очертава като един от най-полезните инструменти за визуализация и анализ на данни – стига да бъде настроен и използван правилно. 

Ето защо, екипът ни предлага услугата за професионална настройка на софтуер номер едно за изготвяне на разбираеми и добре структурирани отчети. Какво представлява Google Data Studio, как помагаме ние и защо е нужна помощта ни? Можете да разберете в редовете по-долу.

Какво е Google Data Studio?

Google Data Studio е инструмент, който дава възможност на търговци и собственици на онлайн бизнес да си съставят ясни визуални отчети. Той се свързва с голяма част от платформите, за да адаптира по-лесно, бързо и гладко дизайна и логиката на съставените отчети. 

Инструментът е изключително практичен и удобен, за разлика от повечето индивидуални отчети, които са сложни и трудни за анализиране. Опростяването, което предоставя визуализацията на DS е от изключителна полза за всеки със собствен уеб сайт.

Какво правим ние?

Услугата за настройване на Google Data Studio отчети се случва по следния начин:

  1. На първо място, трябва да разберем повече за вашия бизнес и услугите, които той предлага.
     
  2. След това трябва да ни кажете кои компоненти и показатели на отчета са най-важни за вас.
  3. Когато научим всичко, което представлява интерес за нас, чертаем шаблон (диаграми, графики, таблици и прочее) с вече установените ключови показатели за ефективност.
  4. Когато визуалните елементи бъдат завършени, нашият екип ги свързва с местата, откъдето данните ще бъдат проследявани (като например Google Ads, Analytics, Search Console и т.н).
  5. В края на процедурата ние ви даваме достъп до отчета. Него можете да виждате по всяко време, за да бъдете в крак с резултатите в реално време.

Необходимото време за настройката е 3 работни дни след заплащане на услугата и предоставянето на нужните за целта информация и данни. 

Какви предимства носят правилните настройки на отчетите?

Да бъдете наясно с трафика на собствения Ви уебсайт е ключово за извършването на интелигентен маркетинг и постигането на добри резултати. Защо? Защото именно отчетът ви дава пълната картина за активността в платформите за реклама.

В резултат, получавате възможност за по-добър контрол над вашите инвестиции, тъй като виждате коя част от маркетинга работи. Имайки това знание, можете прогресивно да подобрявате ефективността на бизнеса, докато предлагате най-доброто на вашите клиенти.

Или иначе казано: създаването и настройката на Google Data Studio си струва поради ред причини. А най-основната от тях е правилното планиране, бюджетиране и оптимизация на дигитални активности, които да се изплащат бързо и многократно. 

Не се колебайте да се свържете с екипа на Web Titan, за да ви помогнем да вземате най-правилните решения за представянето си онлайн!

Остави коментар